Om Frida

Min resa in i stresshanteringens värld började för drygt 4 år sedan när jag bestämde mig för att utbilda mig till yogalärare. Jag blev totalt förälskad i yogan och den gav mig många redskap för att slappna av och må bra, men trots detta så blev jag utbränd inte långt därefter. Jag upplevde en inre stress som jag inte visste hur jag skulle hantera och jag insåg att jag var tvungen att göra en livsstilsförändring som gick in på djupet. På så vis blev utbrändheten starten på en inre resa som kommit att förändra mig för alltid. En del av min läkningsprocess var att skaffa mig kunskaper om vad det var som pågick inom mig och jag bestämde mig därför att utbilda mig till stresspedagog. Det blev en väldigt viktig nyckel i min återhämtning och idag brinner jag för att hjälpa och vägleda andra att göra hälsosamma förändringar och utveckla sig själva, oavsett om de lider utav stressproblematik eller inte.

Oriental graphic element

Kvalifikationer

  • Diplomerad Stress- och avspänningsterapeut med kognitiv inriktning

  • Certifierad Yogalärare med behörighet att undervisa hatha, yin, post- och prenatal yoga, barn och ungdomsyoga

  • Certifierad Massör

  • Certifierad Therapeutic Art Life Coach

Fridas Approach

En av mina grundvärderingar är att alla människor är unika och värdefulla och att vi alla har vårt unika uttryck och personlighet. När det kommer till personlig utveckling så anser jag att en av de viktigaste sakerna vi kan göra för oss själva (och för andra) är just att finna och omfamna det som gör oss till dem vi är. Autenticitet är därför ett starkt ledord för mig, både i relationen till mig själv och i mötet med andra människor. Hos mig är du alltid välkommen precis som du är, där du är. 

I mitt arbete använder jag mig av personliga erfarenheter & redskap kombinerat med beprövade metoder och material inom områden såsom KBT, samtalsmetodik, mindfulness, yoga, meditation, EFT, massage & konstterapi och jag sätter stort värde vid att lyssna in vad mina klienter/studenter behöver. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig, jag finns här för dig!